Åk på RFSL Ungdoms medlemsträff 2015!

Nu är det äntligen dags för RFSL Ungdoms årliga medlemsträff, och den här gången är den 27-29 november!

Under helgen kommer du kunna delta i workshops, träffa nya människor, pyssla, dansa, prata och massa annat. Om du aldrig har varit på en medlemsträff förut så är det här något du inte vill missa! 

Du anmäler dig enkelt via denna länk: https://docs.google.com/forms/d/11ZygoWmcHdsidYi-sjnpulWtq3rhy35Fbn8mcyLbvM4/viewform?usp=send_form

Många vill åka på medlemsträffen, så tyvärr kan vi inte garantera att alla får en plats, men du kommer få ett mejl efter att anmälningstiden är slut där det står om du får åka. Då kommer du också få information om var medlemsträffen kommer vara och annat som kan vara bra att veta.

Det som är bra att veta redan nu är att du betalar en deltagaravgift på 50 kr och sen står RFSL Ungdom för resor, mat och boende under hela helgen. Vi kommer att sova på golv i klassrum så det kan vara bra att ha något att sova på och i så som liggunderlag/luftmadrass, sovsäck/täcke och kudde. Tänk på att fredagen den 27 november kommer att vara en resdag och du kan behöva resa lite när som helst på dagen. Söndagen den 29e är hemresedagen och du behöver också då kunna komma hem när som helst under dagen/kvällen.

Om du inte har möjlighet att betala deltagaravgiften eller inte har möjlighet att låna eller köpa något att sova på – hör av dig till oss så försöker vi lösa det efter bästa förmåga!

Om en får en plats garanterad och sedan avanmäler sig senare än tre veckor innan medlemsträffens start så får en betala 300 kr i avanmälningsavgift. Om en kan uppvisa läkarintyg eller motsvarande behöver en inte betala avgiften.

 

Sista anmälningsdag är 15 oktober kl 23:59, så glöm inte att anmäla dig så snart som möjligt via anmälningsformuläret: https://docs.google.com/forms/d/11ZygoWmcHdsidYi-sjnpulWtq3rhy35Fbn8mcyLbvM4/viewform?usp=send_form

Om du har frågor eller funderingar får du jättegärna mejla vide@rfslungdom.se :)

Hoppas vi ses på medlemsträffen i november!

Massvis med kärlek,
RFSL Ungdoms förbundsstyrelse 
genom Vide, medlemskoordinator

 

P.S

Vill du bidra med mer än din deltagaravgift så att:

 
- någon annan som inte har råd att åka får komma gratis?
- så att fler kan komma på medlemsträffen?
- så att RFSL Ungdom kan göra fler roliga saker för medlemmarna?
 
Nu öppnar vi upp möjligheten för alla att kunna bidra så mycket de kan eller inte kan och skapar en trappa för att du ska kunna välja hur mycket du vill bidra med!
 
Om du inte kan betala deltagaravgiften så kan vi lösa det och om du vill betala endast deltagaravgiften på 50 kr så är det såklart också helt perfekt! MEN! Om du vill bidra med lite mer pengar så att vi kan täcka kostnaderna bättre så finns alternativen nedan:
 
50 kr - deltagaravgift (alla förväntas betala detta om inte särskilda skäl finns)
100 kr - du betalar då din och någon annan eventuella deltagaravgift som inte kan betala själv!
150 kr - du bidrar till att fler ska kunna delta och täcker hela tre deltagaravgifter!
300 kr - du är med och täcker upp stora delar av kostnaden för ditt deltagande för att fler ska kunna delta!

 

Datum

2015-11-27 12:00 till 2015-11-29 19:00