Åk på RFSL Ungdoms medlemsträff 2016!

Den 25-27 november är det äntligen dags för årets medlemsträff! Kom och träffa andra RFSL Ungdom-medlemmar, delta i workshops, träffa nya människor, pyssla, dansa, prata och lär dig massvis med nya saker. Om du aldrig har varit på en medlemsträff förut så är det här något du inte vill missa!

Många vill åka på medlemsträffen, så tyvärr kan vi inte garantera att alla får en plats, men du kommer få ett mejl efter att anmälningstiden är slut där det står om du får åka. Då kommer du också få information om var medlemsträffen kommer vara och annat som kan vara bra att veta. Medlemsträffen är riktar sig till dig mellan 10-30 år.

Under helgen kommer även en distriktsträff att anordnas, där distriktsstyrelser får möjlighet att diskutera med varandra och lära sig om nya ämnen. Denna kommer pågå en av dagarna under medlemsträffen, och då finns inte möjlighet att delta i de workshops som erbjuds under medlemsträffen. För att anmäla dig till denna så finns det en specifik fråga i anmälningsformuläret om detta!

Det som är bra att veta redan nu är att du måste vara medlem i RFSL Ungdom (går att bli medlem på plats!) samt betala deltagaravgiften på 50 kr och sen står RFSL Ungdom för resor, mat och boende under hela helgen. Vi kommer att sova på golv i klassrum så det är bra att ha något att sova på och i såsom liggunderlag/luftmadrass, sovsäck/täcke och kudde. Tänk på att fredagen den 25 november kommer att vara en resdag och du kan behöva resa lite när som helst på dagen. Söndagen den 27e är hemresedagen och du behöver också då kunna komma hem när som helst under dagen/kvällen.

Om du inte har möjlighet att betala deltagaravgiften eller inte har möjlighet att låna eller köpa något att sova på – hör av dig till oss så försöker vi lösa det efter bästa förmåga! Om en får en plats garanterad och sedan avanmäler sig senare än tre veckor innan medlemsträffens start så får en betala 300 kr i avanmälningsavgift.

Om en kan uppvisa läkarintyg eller motsvarande behöver en inte betala avgiften.

Sista anmälningsdag är 14 oktober kl 23:59, så glöm inte att anmäla dig så snart som möjligt! Du anmäler dig här: https://goo.gl/forms/Bf8cWWRQLMS5h6OL2

Om du har frågor eller funderingar får du jättegärna mejla felix@rfslungdom.se :)

Hoppas vi ses på medlemsträffen i november!
Massvis med kärlek, RFSL Ungdoms förbundsstyrelse

Datum

2016-11-25 14:00 till 2016-11-27 16:00