Hitta stöd

Allmänt stöd

BRIS
Här kan du som är under 18 år chatta eller mejla med en kurator.

Koll på soc
Information om socialtjänsten och vad man kan få hjälp med till dig som är under 18 år.

Tankar på suicid/självmord

Mind – Självmordslinjen
Självmordslinjen är till för dig som har tankar på att ta ditt liv. Du kan chatta eller ringa.

Sex, kärlek & relationer

sex@rfslungdom.se
Till RFSL Ungdoms sexmail kan du skicka alla dina frågor om sex, hälsa, testning och relationer. Svaren på sexmailen kommer från våra sexualupplysare på RFSL Ungdoms kansli. Alla som jobbar med sexmailen har olika kompetens i ämnet och jobbar främst med frågor som rör hiv/STI:s, sex mot ersättning, trans och samtycke/ömsesidighet.

UMO
UMO är en webbplats för alla som är mellan 13 och 25 år. På UMO kan du hitta svar på frågor om sex, hälsa och relationer. Du kan också hitta din närmsta ungdomsmottagning.

Killfrågor
Anonym chatt för dig som är 10-18 år. Här kan du chatta om till exempel, kärlek, kompisar, ensamhet, sex, kropp, våld, föräldrar och dataspel.

Trans

Transformering – om trans och könsidentitet
RFSL Ungdoms sida för unga transpersoner, närstående till unga transpersoner och professionella som möter unga transpersoner i sitt arbete eller i ett ideellt engagemang.

Sex mot ersättning

Pegasus
Pegasus är RFSL Ungdoms projekt om sex mot ersättning bland hbtq-personer 15-25 år. På hemsidan finns information för dig som är ung hbtq-person och för dig som möter unga i ditt yrke. På Pegasuschatten kan du som är ung hbtq-person och har erfarenhet av, eller funderingar kring sex mot ersättning chatta anonymt.

Stöd online
Stödchatt för personer upp till 25 år som har sex mot ersättning.

Asyl

Newcomers Youth
Newcomers Youth är RFSL Ungdoms projekt för unga nyanlända hbtq-personer och unga hbtq-personer mellan 15 och 25 år som ska eller har sökt asyl. Här finns information om rättigheter, asylprocessen och vart du kan få stöd.

Asylrådgivning
Newcomers Youths kostnadsfria juridiska rådgivning och stöd för unga nyanlända. Finns just nu bara i Stockholm.

Om du har blivit utsatt för ett brott

RFSLs brottsofferjour
Brottsofferjour för hbtq-personer som blivit utsatta för kränkningar, hot och/eller våld. Även anhöriga och vänner till våldsutsatta hbtq-personer är välkomna, liksom personer som i sitt yrke möter utsatta hbtq-personer.

Jagvillveta.se

Information om dina rättigheter om du blivit utsatt för brott. Riktar sig till dig som är upp till 17 år.

Kom med!

Bli en del av RFSL Ungdom redan idag, genom att bli medlem!