Vi kan utbilda er

RFSL Ungdom genomför grundutbildningar i säkrare sex, normkritisk pedagogik och hbtq-frågor. Vi håller också specialiserade fördjupningsutbildningar, exempelvis om transfrågor och hedersnormer. Det finns också stora möjligheter att anpassa utbildningens innehåll till just er verksamhet. Under rubrikerna ovan hittar du information om våra grundutbildningar, fördjupningsutbildningar och skräddarsydda utbildningar. Där finns även prisexempel för utbildningarna.

Vi som utbildar är kunniga och välmeriterade föreläsare och processledare. Vi utgår alltid från den senaste forskningen kring hbtq-ungdomars situation och behov. Årligen utbildar vi mer än 3000 personer.

Exempel på myndigheter, organisationer och företag som anlitat oss är Diskrimineringsombudsmannen, Skolverket, Riksteatern, Ungdomsstyrelsen, Polishögskolan i Stockholm, Mälardalens högskola, Svenska kyrkan, Umo.se och en rad skolor och ungdomsmottagningar.

För mer information maila utbildning@rfslungdom.se

Om våra priser

Detta är utgångspriser för föreläsning och utbildningar, kontakta alltid oss för att få ett aktuellt pris för just din organisation eller ditt företag. Ingen moms tillkommer då vi är momsbefriande.

0-2 timmar: 9 000 kronor
3-5 timmar: 16 000 kronor
6-8 timmar: 20 000 kronor

Dessa priser baseras på en grupp upp till 30 deltagare.

Helgpåslag: +25 %

Vid övernattning debiteras 1.500:- per natt om inte uppdragsgivaren bokar/betalar boendet.

Så här bokar du utbildning

För att vi ska veta vilka behov du som beställare har och vilken tidpunkt ni skulle vilja ha utbildningen så ladda ner nedanstående dokument, fyll i och skicka tillbaka. Då vi har matchat uppdraget med utbildare och hittat en tid så kommer ni att få en bekräftelse på er bokning. Observera att vi är väldigt fullbokade så det är bra att vara ute i god tid.