RFSL Ungdoms logga med vit text.
Förbundet / <a href="https://rfslungdom.se/rfsl-ungdom-3-lakerol/" title="RFSL Ungdom RFSL Ungdom <3 Läkerol

RFSL Ungdom <3 Läkerol

Bild på produkten "Läkerol YUP Love All Flavours" mot en mörkrosa bakgrund med hjärtan i regnbågens alla färger. I ett lila hjärta står det "Limited edition" i vit text. Längst ner till höger står det "Läkerol stödjer RFSL Ungdom" i vit text.

RFSL Ungdom kan stolt meddela att vi ingått samarbete med Cloetta Sverige AB, genom deras varumärke Läkerol och den nylanserade produkten Läkerol YUP Love All Flavours – en sockerfri och vegansk fruktpastill i blandade smaker i en regnbågsfärgad påse. Genom detta samarbete stöttar och bidrar Cloetta och Läkerol till RFSL Ungdoms arbete för vår vision – en värld fylld av kärlek och respekt där alla hbtqia-ungdomar är, lever och uttrycker sig som de själva vill.

Kontakt

Presskontakt: förbundsordförande Elias Fjellander: [email protected] eller +46707664664.

För frågor om samarbetet eller om RFSL Ungdoms organsation: kontakta kanslichef Stefanie Tagesson: [email protected]

Vill du veta mer om Läkerol YUP Love All Flavours är du välkommen att höra av dig till Fia Rasmusson, Brand Manager på Cloetta, [email protected]

Du kan även läsa Cloettas pressmeddelande här!

Över 30 år? Stötta RFSL Ungdoms arbete genom att swisha en gåva!

Alla som är under 30 år kan gratis bli medlem i RFSL Ungdom! Är du över 30 år, men vill stötta vårt arbete och vision ändå? Swisha en gåva genom QR-koden nedan!

Senaste nyheter