RFSL Ungdoms logga med vit text.
Sök
Stäng denna sökruta.

Medlemskap

Här har vi samlat viktig information om medlemskap i RFSL Ungdom.
Foto på deltagare i vårt paradblock från Stockholm Pride 2023. En person är insvept i flaggan för pansexuella och har en sminkning och tygkassa med regnbågsflaggan. Den har svarta kläder och en mönstrad slips.

Vill du kämpa för att alla unga hbtqia-personer får sina mänskliga rättigheter tillgodosedda? Om du är upp till 30 år och godkänner våra stadgar kan du bli medlem i RFSL Ungdom helt gratis!

Medlemsförmåner

Som medlem i RFSL Ungdom får du…

  • lära dig mer om hbtqia, politik och dina rättigheter
  • ett community där du kan vara dig själv och träffa andra medlemmar
  • vara med och bestämma vad RFSL Ungdom ska tycka och göra
  • möjlighet att bidra till bättre levnadsvillkor för unga hbtqia-personer
  • tillgång till vårt digitala nyhetsbrev och Discord

Ju fler vi är desto större skillnad kan vi göra!

Så blir du medlem

Det är enkelt och gratis att bli medlem: allt du behöver göra är att gå till blimedlem.rfslungdom.se och fylla i vårt formulär. Ditt medlemskap är knutet till våra lokalföreningar: du väljer själv vilken lokalförening du vill ansluta dig till. Du kan också bli medlem i vårt vuxenförbund RFSL.

När du skickat in dina svar får du en bekräftelse och ett välkomstbrev på din mejl med information om hur du kan engagera dig.

Så förnyar du ditt medlemskap

Ditt medlemskap gäller fram tills 31 december och behöver förnyas varje år. Att förnya medlemskapet går snabbt och enkelt: fyll i formuläret på blimedlem.rfslungdom.se för att hålla kontakten.

Villkor för medlemskap

För att bli medlem i RFSL Ungdom måste du ställa dig bakom våra förbundsstadgar och grundprinciper. Du måste också vara upp till 30 år gammal. Om du är för gammal kan du fortfarande bli medlem i vårt föräldraförbund RFSL. 😉

Vill du veta mer?

Hör av dig om du har frågor om medlemskap, nätverk, Min medlemssida eller Discord!