RFSL Ungdoms logga med vit text.
Tack! ❤️

Tack! ❤️

Du är nu medlem i RFSL Ungdom: en rättighetsbaserad medlemsrörelse för unga hbtqia-personers självbestämmanderätt.
Foto på personer som går i Stockholms prideparad 2015. Många viftar med regnbågsflaggor eller är sminkade i regnbågens färger.

Du är nu medlem i RFSL Ungdom: en rättighetsbaserad medlemsrörelse för unga hbtqia-personers självbestämmanderätt. Vi verkar att alla unga personer, oavsett sexuell läggning, könsidentitet, könsuttryck eller könskaraktäristika, får sina mänskliga rättigheter tillgodosedda. Vi är också ett community med över 2 700 medlemmar från hela Sverige som är organiserade i en lokalförening.

Som medlem kan du delta i våra aktiviteter och engagera dig i din lokalförening som volontär eller förtroendevald. Det är genom lokalföreningar det mesta av vår verksamhet sker. Om det inte finns någon lokalförening där du bor kan du starta en ny tillsammans med några kompisar. Genom ditt medlemskap är du med och kämpar för våra rättigheter: vi är starkare tillsammans!

Håll utkik efter vårt välkomstbrev!

Inom 24 timmar skickar vi ett välkomstbrev till din mejl. Här kan du läsa om Min Medlemssida, inbjudan till vår Discordserver, hur du kontaktar din lokalförening och hur du kan engagera dig i RFSL Ungdom.

Vill du veta mer?

Hör av dig om du har frågor om engagemang, volontärskap, föreningsarbete och demokrati!