NCY Mötesplats - COVID-19 | RFSL Ungdom
NCY Mötesplats – COVID-19

COVID-19-relaterade instruktioner för Newcomers Youth
Med tanke på att vi (anställda, volontärer och medlemmar) på RFSL Ungdom och Newcomers Youth har ett personligt ansvar för att göra vad vi kan för att förhindra spridning av COVID-19, har vi utformat en lista med instruktioner som följs strikt av alla som besöker våra möten (både måndagens Activist Workshop och fredagsmötesplatsen) under denna höst. Observera att denna lista består av både officiella rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och interna avtal godkända av RFSL Ungdoms styrelse:

* Varje Newcomers Youth medlem får en påminnelse per vecka via sms / e-post om våra möten som innehåller information för att stanna hemma om man känner sig sjuk eller har några symtom som kan relateras till COVID-19: hosta, feber, andningssvårigheter bland annat.

* Vi arbetar med att minska risken för smittan genom att hålla ett avstånd från varandra under mötet. Mötesrummet inkluderar stolar som är ordnat cirkulärt med ett avstånd på 1,5 meter mellan varje medlem.

* BFöre och efter våra möten rengör och desinficerar volontärerna alla områden och utrustning som används under möten.

* Vi rekommenderar att du inte kramar och / eller skakar hand med dina kollegor eller gruppledare när du anländer till mötet. Du kan hälsa på en person och visa tillgivenhet verbalt förutom en fysisk kontakt som vi försöker minimera.

* När medlemmarna anländer rekommenderar vi dem att tvätta händerna med tvål och varmt vatten. Dessutom finns handdesinfektionsmedel tillgängliga under varje möte.

* Undvik att röra vid ditt ansikte (ögon, näsa och mun). Täck din mun och näsa med armveck eller näsduk när du hostar eller nysar.

* Observera att tryckta material från Folkhälsomyndigheten om hur man tvättar händerna och hur man kan stoppa spridningen av COVID-19 visas både i vårt mötesområde och toaletter (finns på svenska och engelska)

* Förutom att hålla fysiskt avstånd från andra medlemmar inomhus, rekommenderar vi att du gör samma utomhus på väg till / från mötet. Res om möjligt med cykel eller promenera till / från vårt mötesutrymme. För dem som använder kollektivtrafik (buss, tåg, tunnelbana), försök att hålla avstånd från andra passagerare så mycket som det är möjligt. Vi tillhandahåller ansiktsmasker för de medlemmar som vill använda dem, de är tvättbara och kan återanvändas.

* Våra möten börjar kl 18.00 varje vecka för att minska möjligheten att resa i rusningstid.

* 15 är maximalt antal personer per möte.

* Glöm inte att vi alla har ett gemensamt ansvar för att förhindra smittan av COVID-19 och göra det möjligt att fortsätta våra möten på ett harmoniskt och produktivt sätt.

Textstorlek